Maak een geweldige entree op je feest

Iedereen kent wel het televisieprogramma op MTV over My Super Sweet 16 waarbij de feestneuzen op een grandioze manier hun entree maken. Op de rug van een kameel of in een dure Ferrari, niet is te gek. Dit is voor de meeste mensen natuurlijk niet weggelegd, maar toch kan je met minder financiële middelen ook een geweldige start aan je feest geven.

Binnenkomst

De binnenkomst als jarige job is natuurlijk het moment dat alle ogen op je zijn gericht. Het is wel enigszins vergelijkbaar met het moment dat de bruid naar voren wordt gebracht in de kerk. Het is dus ook het moment dat je op je Sweet 16 feest een geweldige stempel op de avond kunt drukken. Wil je bijvoorbeeld een bepaald nummer horen, is er een dans die opgevoerd moet worden, moet er wat met de verlichting gebeuren, noem het maar op.

Limousine huren

Extra bijzonder maak je het wel als je op een speciale manier aan komt rijden bij de feestlocatie. Huur bijvoorbeeld een limousine en laat je samen met je beste vriendinnen voorrijden. Jullie zullen je extra feestelijk voelen.

Rode loper

Een rode loper, of kunnen we beter zeggen een roze loper, geeft de entree voor iedereen extra uitstraling. Wat is er nou gaver dan over een rode loper naar binnen wandelen? Je geeft iedereen het gevoel dat ze echt belangrijk zijn. Natuurlijk, een rode loper van dik tapijt is bijna onbetaalbaar. Maar websites met feestartikelen verkopen vaak ook goedkopere rode lopers. Voor weinig geld heb je dus al een exclusieve rode loper.

Sweet Sixteen Webshop

In onze Sweet Sixteen Webshop vind je diverse leuke spullen waarmee je een geweldige entree en sfeer kunt creëren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.