Kadotips voor Sweet 16

Je bent uitgenodigd voor een Sweet 16 feest en je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar wat geef je de jarige? Wat zijn nou écht leuke kado's om te geven en om te krijgen? Je leest het al, deze pagina gaat niet over het organiseren van een Sweet 16 feest, maar deze pagina is vooral voor de gasten. Onderstaand volgen diverse leuke tips voor het geven van een geweldig kado. Kijk ook snel eens in de Sweet Sixteen Webshop waar je direct de leukste kado's kunt kopen.

Kadotip

Allereerst is het verstandig eens goed de uitnodiging te bekijken. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat er een kadotip is vermeld op de uitnodiging. Als er een kadotip opstaat, dan gaat het in de meeste gevallen om geld. Er zijn ook veel creatieve manieren om geld te geven. Denk hierbij aan een 'geldboom' of een zelf geknutselde taart met kleingeld erop. Zo is het net wat leuker om geld te geven en te krijgen als kado.

Hobby's en interesses

Je zit meestal ook goed door goed te kijken wat de hobby's en interesses van de jarige zijn. Laat je kado hierbij aansluiten en de jarige is waarschijnlijk hartstikke blij.  

Gezamenlijk een groot kado kopen

Wanneer je met meerdere gasten samen een Sweet 16 kado koopt heb je voldoende geld om echt iets groots te kopen. Is er een duur voorwerp dat hij of zij graag wil? Misschien heb je wanneer je met veel mensen tegelijk geld inlegt wel voldoende geld om het te kopen.

Cadeaubon

Een kado wat het ook altijd goed doet als je niet zeker weet wat de jarige wil hebben is een cadeaubon. Een cadeaubon is feestelijker dan een envelop met geld, maar toch laat je de keuze grotendeels aan de jarige om datgene te kopen wat ze echt graag wil. Cadeaubonnen die het altijd goed doen zijn bijvoorbeeld de Fashioncheque of een cadeaubon van Primark.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb