Sweet 16 Taart

Misschien wel een van de belangrijkste zaken die geregeld moeten worden op een Sweet 16 feest is de taart. Behalve lekker moet de Sweet 16 taart ook mooi en origineel zijn. Een taart is gewoonweg een belangrijk feestattribuut waarmee je de gasten enorm kunt verrassen. Je kunt ervoor kiezen om je Sweet 16 taart zelf te bakken, maar vaak behaal je de mooiste resultaten als je een prachtige taart laat maken door een patisserie. Onderstaand vind je diverse leuke tips en voorbeelden van geweldige Sweet 16 taarten.

Zestien jaar

Heel erg logisch, maar de meeste Sweet 16 taarten laten duidelijk zien dat het om iemands zestiende verjaardag gaat. Er staat bijvoorbeeld heel groot het getal 16 op vermeld of er pronken 16 kaarsjes op de taart.

Taart voor themafeest

Wanneer je je Sweet 16 feest in een bepaald thema geeft is de taart perfect om hierbij aan te sluiten. Geef je een prinsessenfeest? Dan is een roze taart met franjes al snel een goed keus. Heb je een junglethema? Denk dan aan bijvoorbeeld dierenprints en andere jungle items.

Hobby’s

Is de jarige job gek van bijvoorbeeld hockey of een boyband? De Sweet 16 taart kan natuurlijk hiermee te maken hebben en dus perfect aansluiten bij de hobby naar keuze. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken, een goede patissier is in staat om elk soort taart te maken inclusief bonte kleuren en attributen.

Smaken en aantal stukken

Ook qua smaak zijn er geen grenzen. Een taart kan van slagroom zijn gemaakt, chocolade of aardbeien bevatten, versiersnippers bevatten, enzovoorts. Voordat je een Sweet 16 taart bestelt zal je wel al het aantal genodigden moeten hebben berekend. Je wilt natuurlijk niet hebben dat je te weinig stukken taart hebt. Een bakker of patissier kan je hier prima mee helpen en aangeven uit hoeveel stukken een taart bestaat. Het kan niet gek genoeg zijn, je wordt immers maar eenmaal in je leven 16 jaar!

Reactie plaatsen

Reacties

balkis
6 jaar geleden

ik vind ze echt heel erg mooi