Sweet 16 Themafeest

Ideeën en inspiratie

Lijkt het je niet geweldig als iedereen in dezelfde stijl is gekleed? Veel mensen die een Sweet 16 feest organiseren kiezen een bepaald thema uit. Ook jij kan van je Sweet 16 feest een bijzonder themafeest maken. Kies een leuk thema uit en zorg dat duidelijk gecommuniceerd wordt via de uitnodigingen dat het een themafeest is. Onderstaand zijn de leukste voorbeelden van themafeesten opgesomd. Doe er je voordeel mee en kijk of er iets leuks voor je Sweet 16 feest tussen zit.

Keuze maken

Het mooie is dat jij de keuze mag maken, het is immers jouw Sweet 16 feest. Wat past er bij jou en van welke sfeer droom je altijd al? De keuze voor een themafeest biedt ook kansen voor de decoratie en aankleding, je kunt je woning of gehuurde locatie helemaal inrichten volgens het thema. En wat te denken van je taart en jurk die je prachtig volgens een bepaald thema kunt selecteren? Denk dus goed na over wat je wilt en of het een haalbare optie is, ook financieel. Als het haalbaar is dan is het wel een absolute meerwaarde aangezien de sfeer dan direct gemaakt is. Om de kosten te drukken kan je gelukkig ook een heleboel zelf maken.

Dresscode

Wanneer je een themafeest kiest is het belangrijk om hier duidelijk over te communiceren richting je gasten, vooral wanneer iedereen volgens een bepaalde manier gekleed moet gaan. Je kunt bijvoorbeeld op de uitnodiging aangeven welke dresscode er van toepassing is. Zorg wel dat jouw jurk net wat afwijkt van wat de rest draagt, want je moet natuurlijk wel opvallen.

Ideeën en inspiratie

Maar welk soort thema ga je kiezen? De keuze is ongelooflijk groot, leuke voorbeelden zijn:

  • Glamour: Bling Bling, fluor, Hollywood, gemaskerd, glow in the dark, dress to impress, prinsen en prinssesen, cheerleader, diamanten, sprookjesthema, Rockster, disco, glitter
  • Grappig: Après ski, pyjama, het foute uur, maffia, horror, leger, dieren, tekenfilm, film, zombie, cowboys en indianen
  • Kleurenthema: Black and White, Pretty in Pink, wit, Silver and Gold
  • Locatie: beachparty, country and western, Hawaii, 1001 nacht, op de boerderij
  • Periode: Valentijn, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Halloween, Kerst
  • Enzovoorts

Waar kopen

Tegenwoordig zijn er tal van carnavalswinkels en andere feestwinkels (ook online) waar je alles kunt kopen voor je themafeest. Van kleding tot decoratie, vaak is alles voor een prima prijs verkrijgbaar. Kies een thema uit en zoek er eens naar op Google en meestal vind je dan direct wat je zoekt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb