Sweet 16 feest: Uitnodigingen maken

Voor je gasten begint het Sweet 16 feest wanneer ze de uitnodigingen krijgen. De uitnodigingen zijn dus je eerste kans om een geweldige indruk te maken. Net zoals bij een eerste ontmoeting is het eerste moment zeer belangrijk voor de beeldvorming. Een uitnodiging versturen klinkt simpel, maar er komt logischerwijs meer bij kijken. Denk aan het samenstellen van je gastenlijst en natuurlijk het (laten) ontwerpen van de uitnodigingen.

Gastenlijst

Bepaal hoeveel mensen je wilt uitnodigen voor je Sweet 16 feest. Houd hierbij rekening met de grootte van de locatie waar je feest wordt georganiseerd. Komt het aantal mensen dat je wilt uitnodigen overeen met de grootte van de zaal, dan kan je beginnen met de gastenlijst samen te stellen.

Uitnodiging ontwerpen

Zoals gezegd is de uitnodiging belangrijk om alvast een juiste indruk te maken. Een uitnodiging kan alvast een bepaalde sfeer oproepen. Je kunt zelf wel wat op de computer in elkaar draaien, maar het mooist is het wanneer je iemand met ontwerpskills de uitnodiging laat ontwerpen. Vergeet natuurlijk niet om in de uitnodiging ook de informatie te vermelden die de gasten moeten weten voor je Sweet 16 feest. Dus vermeld duidelijk informatie over datum, tijd, locatie, enzovoorts. Vermeld ook je telefoonnummer zodat mensen zich kunnen afmelden mochten ze niet kunnen komen.

Dresscode en kadotip

Een laatste punt dat je niet moet vergeten te vermelden op de uitnodiging voor je Sweet 16 feest is of er een dresscode is of niet. Ook is de uitnodiging prima geschikt om je wensen wat betreft cadeaus te vermelden. Is er iets wat je heel graag wilt hebben of heb je misschien gewoon liever een envelop met geld of kadobon.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb